Onko verkkokaupassa sekä myymälöissä myynnissä samat tuotteet?

Tuotevalikoima voi vaihdella verkkokaupan ja myymälöiden välillä. Puutarhamyymälästä Mäkelästä löydät koko valikoimamme ja verkkokaupasta sekä Lahden ja Heinolan myymälöistämme löydät laajan valikoiman kesäkukkia, amppeleita, yrttejä sekä hyötykasveja. Verkkokaupassa ja Lahden sekä Heinolan myymälöissä valikoiman saatavuus vaihtelee.

Milloin tilaukseni toimitetaan?

Noutotilaukset pyrimme tekemään aina 1-3 päivän kuluttua tilauksen saapumisesta. Voit halutessasi ilmoittaa toivomasi noutopäivän tilauksen kommenttikenttään. Noutopäivä pitää kuitenkin olla viimeistään viiden päivän kuluttua tilauksen tekopäivästä. Lähetämme sinulle tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

Kuljetukset kotiin toimitetaan valitsemanasi päivänä tiistaisin tai torstaisin. Huomioithan kuitenkin, mikäli teet tilauksen myöhään illalla, emme välttämättä saa tilaustasi toimitettua heti seuraavana päivänä.

Matkahuollon pakettien toimitusaika riippuu toimitusosoitteesta.

 

Minulla on omia ruukkuja, joihin haluaisin valmiin istutuksen.

Ota ruukut mukaasi ja tule käymään puutarhalla! Istutuspalvelua voi kysyä kassalta. Istutuspalvelun hinta 5 €/ per ruukku tai laatikko. Istutuspalvelu sisältää istutuksen ja siinä tarvittavan mullan.

 

Voinko varata tiettyjä kasveja ja noutaa ne myöhemmin?

Emme voi valitettavasti varata kasveja.  Sen sijaan voit tilata tuotteet verkkokaupastamme kotiin kuljetettuina, valmiiksi noudettavaksi haluamallesi noutopisteelle tai Matkahuollon Lähellä-paketilla lähimpään toimipisteeseesi.

 

Miten maksan tuotteen?

Voit maksaa heti tilauksen tehtyäsi kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksutoiminnolla, Visa, Visa Electron, Mastercard ja American Express korteilla, Mobilepay, Pivo ja Siirto mobiilimaksuilla sekä lasku ja osamaksupalveluilla: OP Osta laskulla, Collector Bank, Jousto ja Afterpay.

Verkkokaupan maksut kulkeutuvat Checkout-maksuvälityspalvelun kautta. Checkout Finland Oy on OP ryhmään kuuluva maksuvälitykseen erikoistunut yritys. Checkout on helppo ja turvallinen maksutapa.

 

Voinko palauttaa tuotteita?

Tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Katso lisätietoja toimitusehdoista.

 

Miten verkkokaupan tilaukset toimitetaan?

Voit valita haluamasi toimitustavan seuraavista vaihtoehdoista: nouto valitulta noutopisteeltä, kotiinkuljetus tai Matkahuollon Lähellä-paketti. Tilauksen koko, tuotteet tai toimitusosoite saattaa rajoittaa toimitusvaihtoehtoja.

 

Sain väärän tuotteen tai tilauksestani puuttui tuote, miten toimin?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

041 351 9091

(arkisin 10-21, la-su 10-18)

info@kaijansinkonpuutarha.fi

Kaipaatko piristystä pihaan tai parvekkeelle?

Tutustu puutarhamme tarjontaan tai tule käymään!

Tutustu tuotteisiin