AUKIOLOAJAT

 

Puutarha suljettu kesältä 2017.

Kiitos tästä kesästä,

nähdään keväällä 2018! 

Kaijansinkon puutarha

Kaijansinkon puutarhalla viljellään kesäkukkien, mausteyrttien ja vihannesten taimia sekä kukkivia ruukku- ja amppelikasveja. Tällä hetkellä kasvihuoneita on 8 kpl, yhteensä n. 5500 neliömetriä. Kaijansinkon puutarha sijaitsee Mäkelässä, Lahden ja Heinolan puolivälissä.

Kasvatamme kaikki myymämme kukat ja taimet itse alkaen siemenistä, pikkutaimista tai pistokkaista. Myymme kaikki kasvit suoraan kuluttajille myyntipaikoistamme Heinolan Citymarketin pihamyymälästä ja suoraan puutarhalta Mäkelästä.

Ostaessasi kukkasi suoraan puutarhalta saat Suomessa kasvatetut kukat ja taimet. Halutessasi voit itse valita kasvit kasvihuoneistamme puutarhalla. Opastamme mielellämme kukkien valinnassa ja neuvomme niiden hoidossa. Tarjoamme vaihtoehtoja ja neuvoja kaikentasoisille harrastajille sekä henkilökohtaista palvelua.

Me uskomme omiin vahvuuksiimme, joita ovat esim. kasvien oma tuotanto, amppelikasvien monipuolinen valikoima sekä uutuuksien rohkea kokeilu.

Puutarhaltamme löydät runsaan lajike- ja värivalikoiman kesäkukkien taimia, kukkivia ruukkukasveja sekä sisälle että ulkoistutuksiin sekä ruukku- ja reunakasveja hautaistutuksiin. Meiltä löydät myös yksi- ja monivuotisia mausteyrttien taimia ja vihannesten taimia kasvihuoneeseen ja avomaalle.